Avís legal

En aquest apartat t’informem sobre les dades de la nostra activitat, la finalitat de la web, quina informació de la web utilitzem i què fem amb les teves dades, quins són els drets i obligacions que tenim tots dos i quins són els nostres procediments per protegir les teves dades personals i el nostre compromís de confidencialitat.

Dades del Responsable.

  • Identitat del Responsable: Jenifer L Lozano
  • NIF/CIF: 42088152S
  • Direcció: Sant Andreu 75, 37257, Salamanca
  • Email: contacto@barnou.cat

En aquest espai, podràs trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i El Lloc Web. Com a usuari, és important que coneguis aquests termes abans de continuar la teva navegació.

El Lloc Web, assumeix el compromís de processar la informació dels seus usuaris i clients amb plenes garanties i complir els requisits nacionals i europeus que regulen la recopilació i ús de les dades personals dels seus usuaris.

Aquest web, per tant, compleix

  • Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i amb el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD.
  • Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).
  • Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Condicions generals dús.

Les presents Condicions Generals regulen l’ús (incloent-hi el mer accés) de les pàgines de web, integrants del lloc web, inclosos els continguts i serveis posats a disposició en elles. Tota persona que accedeixi a la web, accepta sotmetre’s a les Condicions Generals vigents a cada moment al nostre portal.

Quines dades personals i com es recullen.

Al Lloc Web sol·licitem únicament les dades que ens proporcionen els mateixos usuaris a través del formulari de contacte. Aquestes dades serveixen únicament per respondre als missatges que vostès mateixos ens enviïn, sense que, en cap cas, enviem cap tipus de promoció o afiliació de qualsevol tipus sense l’exprés consentiment de l’usuari.

Compromisos i obligacions dels usuaris.

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb El Sitio Web. D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els serveis i els continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic.

Queda prohibit l’ús del web, amb fins il·lícits o lesius, o que, de qualsevol manera, puguin causar perjudici o impedir el funcionament normal del lloc web. Pel que fa als continguts d’aquesta web, es prohibeix:

  • La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l’autorització d’El Sitio Web com a legítim titular;
  • Qualsevol vulneració dels drets del prestador o del Lloc Web com a legítim titular;
  • La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

En la utilització d’El Sitio Web, l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets d’El Sitio Web de tercers o que pogués danyar , inutilitzar o sobrecarregar el portal o que impedís, de qualsevol manera, la utilització normal de la web.

No obstant, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant El Lloc Web no pot garantir la inexistència de codi maliciós o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (software i hardware) de l’usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests encara que posem tots els mitjans necessaris i les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements nocius.

Anuncis patrocinats, enllaços d’afiliats i publicitat.

Aquest web ofereix als usuaris en alguns posts del bloc continguts patrocinats, anuncis i/o enllaços d’afiliats.

Mesures de seguretat.

Les dades personals comunicades per l’usuari a El Sitio Web poden ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva a El Sitio Web, assumint aquesta totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en aquestes d’acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de